Bulvár-celeb

2023.04.26. 13:25

A baracskai börtönbe vonult be Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos színpadiasan, mentővel érkezett a végrehajtási intézethez. 3 év 6 hónap büntetés vár rá.

Forrás: Bors

Megtörtént, amit már napokkal ezelőtt sejteni lehetett, vagyis Galambos Lajos bevonult a börtönbe, hogy megkezdje a közműlopásért rá kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. A trombitás ügyvédje a Borsnak megerősítette, hogy Lajcsi végül nem Kecskemétre vonult, mivel a büntetés-végrehajtás végül úgy ítélte meg, hogy jelenleg a baracskai intézet a legmegfelelőbb a számára. Galambosra valamikor 72 órán belül vár egy egészségügyi állapotfelmérés, ami esetében sorsdöntő lehet, hiszen eldőlhet, hogy szüksége van-e folyamatos orvosi ellátásra az ismert tüdőbetegsége okán.

– Szakmai magyarázata van annak, hogy ügyfelemet végül Baracskára irányították. A korábbi behívója óta eltelt két hónap, és minden bizonnyal jelenleg ebben az intézetben volt hely a befogadására. A következő három napban megtörténik ügyfelem egészségügyi állapotának felmérése, és eldől, hogy szükség van-e bármilyen intézkedésre ezzel kapcsolatban.

 Az egészségi állapota ismert, és ezt nyilván figyelembe is veszik majd a döntés meghozatalakor

– kezdte a Borsnak dr. Csontos Zsolt, aki elmondta: egészen a börtön kapujáig kísérte Lajcsit.

– Jómagam elkísértem őt egészen a kapuig. Egyébként egy magánmentővel indultunk az otthonától, hiszen minden lehetséges forgatókönyvre fel kellett készülnünk. Szerencsére gond nélkül telt az utunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában