Bulvár-celeb

2023.03.20. 14:30

Hűha! Ezt kell tennie Molnár Gusztávnak a rehabon

A népszerű színész tavaly novemberben vonult be az elvonóra.

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Friss hírek érkeztek Molnár Gusztávról, aki nem tudott leszámolni a szenvedélybetegségével, ezért orvosi segítséget vett igénybe. A barátai küldték be egy komlói elvonóra, miután egyre rémisztőbb dolgok történtek vele.

Például a 36 éves színész néhány hónapja kiesett egy vonat ajtaján, erről szemtanúk is beszámoltak. Szerintük a színész ittas volt, de ő tagad, azt mondja, hogy rosszul lett, és azért történt a baleset, amely után kórházba került.

Természetesen Molnár Guszti a kezelés ideje alatt teljesen el van zárva a külvilágtól, nem látogathatják, és a telefonját sem használhatja. 

Forrás: YouTube

Erre szigorú szabályok vannak, nagyon fontos ugyanis, hogy csak és kizárólag a felépülésére tudjon koncentrálni, hogy amikor már sikerül úrrá lennie a szenvedélybetegségén, vissza tudjon térni a társadalomba, és a színpadra is visszatérhessen.

Hogy Guszti egyik közeli barátja, L. Péterfi Csaba, aki nem mellesleg Pécsi Ildikó fogadott fia és legfőbb bizalmasa volt, mit árult el a színészről, kiderül a Bors cikkéből.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában