Bulvár-celeb

2023.03.25. 06:05

Egy ország szorít az agyvérzés miatt kómában tartott 12 éves Miklósért

Rengetegen imádkoznak a három műtéten is átesett fiúért.

Illusztráció: Shutterstock

Miklós úszásórán vett részt, amikor jelezte az oktatónak, hogy rosszul van, kiszállt a medencéből, és az öltöző felé indult. Ám ekkor epilepsziaszerű rohamot kapott, és eszméletét vesztette. A mentőhelikopterrel szállították őt a debreceni kórházba. A fiú már három műtéten van túl, az orvosok egyelőre mélyaltatásban tartják. 

Forrás: Ripost

Mint édespaja elmondta, még nem tudni, hogy a fiatal milyen fokú agykárosodást szenvedett. Ez akkor derül majd ki, ha felébresztik. A reményt azonban sosem szabad feladni, hiszen az amerikai 9 éves Mae is egy csodával határos felépülési folyamaton ment át, ma pedig már teljes életet él.

Mae története a Ripost cikkében olvasható.

Bár Miklós még nem nyitotta ki a szemét, vele is megtörténhet a csoda. Többször is nyilvánvalóvá vált, hogy az akaraterő és a kitartás megkérdőjelezhetetlen fejlődést eredményez. Fontos tehát, hogy a fiatal ne adja fel a reményt, hiszen neki is sikerülhet a lehetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában