Bulvár-celeb

2023.02.17. 06:30

Molnár Anikó megfutamodott? Csalódott férfiak reklamálják a pikáns fizetős képeket

Nagy lendülettel indult a projekt, a követők pedig alig várták, hogy a szexi fotókért pénzt adhassanak.

Molnár Anikó fizetős oldalának elérhetősége felől kérdezgetik a rajongók a Bors szerkesztőségét, de a beharangozott vállalkozás  minden jel szerint még nem indult el.

A volt VV-sztár a Bors oldalán jelentette be nemrég, hogy regisztrál az OnlyFans oldalra, ahol kizárólag fizetség ellenében lehet majd szexi fotókat nézegetni róla.

A terv abból a tapasztalásból indult, hogy Anikó minden kicsit is kihívóbb Instagram- vagy Facebook-posztja alatt megsokszorozódtak a kommentek és a lájkok. 

A celeb ezért úgy döntött, hogy ha már szívesen mutat magából egy kicsit is többet, mint mondjuk egy strandon mutatna, akkor azért kapjon pénzt is.

„Legutóbb egy olyan fotót töltöttem fel az Instagram-oldalamra, ahol félmeztelen vagyok és csak egy napszemüveg van rajtam. 

Nyilván nem látszik semmi belőlem, de sejteni lehet, hogy nincs rajtam ruha. 

Elképesztő, hogy milyen mennyiségű érkezett. Tömegével jöttek az üzenetek, van, aki csak beszélgetni szeretne velem, volt, aki vacsorázni vitt volna, mások pedig közelebbről is megismertek volna, ha finom akarok maradni” – nyilatkozta korábban a Borsnak Molnár Anikó, aki serényen neki is állt a vállalkozás beindításának, a lendületes kezdés azonban a férfi rajongók nagy bánatára valahol elakadt. 

Hogy milyen magyarázatot adott erre Anikó, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában