Bulvár-celeb

2023.01.09. 05:35

Családja sem érti, miért kellett titkosítani Zámbó Jimmy halálának részleteit

Még most is értetlenül állnak a döntés előtt.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Annak idején az egész országot megrázta Zámbó Jimmy halála. Bár az énekes tragédiájáról sok pletyka keringett, a pontos részleteket a mai napig csak a család tudhatja.

Illetve pontosan ők sem, mivel Jimmy halálának részleteit 25 évre titkosították, még ők sem férhetnek hozzá az aktához – erről is beszélt Zámbó Krisztián, az énekes fia Lakatos Levente műsorában a Metropol szemléje szerint.

„Azt a tényt, hogy nincs többé édesapám, nem tudtam elfogadni. De nem élhetem kétségek között az életemet, ezért a körülményeket már nem feszegetem. Persze, még mindig vannak olyan dolgok a fejemben, hogy mi a francért vannak 25 évre titkosítva egy véletlennek mondott baleset részletei. Bár ez nemsokára lejár. De én ezt akkor sem tudom hova tenni, vannak furcsa dolgok” – mondta.

Krisztián ugyanakkor hozzátette, családjában teljesen megbízik, és elhiszi nekik, hogy úgy történt a tragédia, ahogy mondták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában