Bulvár-celeb

2022.12.04. 09:29

Súlyos betegségéről vallott Koltai Róbert, már járni és beszélni sem tudott

Megműtötték Koltai Róbertet, aki hónapokkal ezelőtt még olyan komoly egészségügyi gonddal küzdött, hogy már beszélni is csak nehezen tudott.

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Meg menni sem tudtam, nagy baj volt

– vallotta be a FixTV Bóta Café című műsorában a színész, aki heteket töltött a kórházban. Mindenfélére gyanakodtak, Parkinson-kórt és jóindulatú daganatot is feltételeztek.

Ahogy megcsinálták ezt a shunt behelyezést – ami az agyvíznek az áramlását befolyásolja, ott volt valami gond –, másnap a betegtársaim megtapsoltak, mert már csak tiszteletből nem dobtam el a járókeretet” – emlékezett vissza a Koltai Róbert. Hozzátette, nem volt biztos, hogy sikerül a beavatkozás, de másnap már gyorsan is tudott menni.

„Most sem olimpiai szinten mozgok, de egészen megváltozott” – mondta a Bors szemléje szerint a színész, aki otthon próbálja mozgásban tartani magát, de autót például az utóbbi időben már nem vezet. 

Arra a kérdésre, félt-e attól, ez az egészségügyi gond a karrierje vagy akár az élete végét is jelentheti, azt válaszolta:

Nem szoktam magamat gyászolni, mindig bizalommal indulok neki az újabb perceknek, óráknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában