Bulvár-celeb

2022.12.13. 05:05

Így viselik Lagzi Lajcsi gyerekei az apjukra kiszabott ítéletet

Lagzi Lajcsira börtön vár.

Forrás: Oigo

Fotó: Csudai Sándor

Bár Lagzi Lajcsi magyarázkodik és úgy tesz, mintha nem érdekelné őt a bevonulás és elsőfokú ítéletének súlyosbítása, valószínűleg mégsem olyan egyszerű ez számára, mint mutatja. Az Origo klinikai szakpszichológus véleményét kérdezte arról, milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy embernek, aki ilyen hosszú jogi procedúrával néz szembe, ennek milyen hatásai, pszichés tünetei lehetnek – írja az Origo.

December 9-én indult a Frizbi TV, azaz a Frizbi Hajdú Péterrel a YouTube-on. Mint Hajdú Péter az Origónak elmondta, megpróbál aktuális témákban kérdezni vendégeket, nem a múlttal  szeretne foglalkozni. Az első meghívottja Lagzi Lajcsi volt, aki a gyerekeiről is beszélt.

 

„Ők természetesen a legnagyobb szeretettel és összetartozással vannak velem. Annyit mondott az ügyvédnek készülő fiam, hogy »Ezt nem hiszem el«, de mindenki mondott egy-egy jó dolgot. Lala ahogy meghallotta – ő Bécsben jár iskolába most –, nem kérdezett semmit, beült az autóba és hazajött. A kislányom meg otthon volt

 

– idézte fel Lajcsi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában