Jó apa volt

2022.08.13. 18:50

"Még az utolsó napon is fent volt a pályán" - édesapjával közös emlékeiről vallott őszintén Koós Réka

Koós János és lánya között mindig nagyon volt az összhang. Az egykori énekes mindig nagyon figyelt arra, hogy családjára kellő időt szakítson.

Koós Réka Endrei Judit műsorának volt a vendége, ahol kendőzetlenül mesélt gyerekkoráról, ami tele volt élményekkel - derül ki a Bors cikkéből. A színésznő csak a karrierje elején érezte hátrányát annak, hogy Koós János volt az édesapja, azonban a humorista nagyon figyelt arra, hogy kellő időt fordítson a családjára.

"Apukám borzasztóan szeretett élni, és ebbe ezért tele volt ötlettel mindig, és ebben bennünket is mindig belevont. Mentünk lakóbusszal, mentünk síelni, ő találta ki a görkorcsolyázást és a biciklizést is" – mesélte édesapjával közös élményeiről Koós Réka.


Ezekre a mai napig örömmel gondol vissza, hiszen édesapja élet- és családszerető ember volt. A színésznő mindig nagyon szoros kapcsolatot ápolt édesapjával, amit nagyon hasonló személyiségük és érdeklődési körüknek tulajdonított.

"Amikor síelni mentünk, akkor anyukám olyan óvatosan síelt (…) Apukám meg én még az utolsó napon is, az utolsó percben is fent voltunk a pályán. Ugyan ez volt a vitorlázással is. Mindenki szeretett vitorlázni, de én mentem el versenyezni meg a papa" – idézte fel a szép emlékeket.

De a zene is közös pont volt kettejük kapcsolatában, hála hasonló habitusuknak. Réka azt is elmesélte, hogy nehezen találta meg hivatását, és édesapja nem is szólt bele, ezért a sikertelenségeit sem fogta szülei ismertségére.

Borítókép: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában