Meglepő

2022.07.23. 18:15

Végre kiderült az igazság Demcsák Zsuzsa házasságáról!

A TV2 műsorvezetője határozottan állítja, hogy minden rendben van a magánéletében.

Rengetegen aggódnak Demcsák Zsuzsa és Krishan házasságáért, mert hosszú időt kell külön tölteniük, két külön földrészen. Ám a műsorvezetőt nem félti házasságát a több hónapnyi különléttől. Most a TV2 sztárja tiszta vizet öntött a pohárba, és megnyugtatta rajongóit arról, hogy ki fogja a házasságuk állni ezt a próbát is - írja a Bors.

Demcsák Zsuzsa és férje még 2019-ben ismerkedtek meg az Ázsia Expressz forgatásán. Nem sokkal azután össze is házasodtak, kapcsolatuk elején töltöttek utoljára hosszabb időt külön, mielőtt Krishan Magyarországra jött volna.

"Az gondolom, hogy ha két ember hosszútávra tervez – márpedig a mi esetünkben ez így van – akkor nem nagyon számít, hogy most négy hónapot vagy három hónapot külön kell töltsenek. Mert nem ez a lényege, úgyis lesz valamilyen megoldás! A megoldáson még dolgozunk, illetve azon, hogy hol és melyik földrészen tudjuk ezt összehozni. De most őt Indiába szólítja a kötelesség, a munkája és nem utolsósorban a családi dolgok, események"

– mondta Demcsák Zsuzsa.

Az időeltolódás sem könnyíti meg a szerelmesek életét. Ezért is aggódnak egyre többen a műsorvezető kapcsolatáért, ám szerintük ez a három és félóra eltolódás sem kezelhetetlen, megtalálják azt az időszakot a hosszabb telefonokhoz és a videóhívásokhoz. 

A Farm VIP háziasszonya mindenkit megerősített abban, hogy a kapcsolatuk stabil alapokon nyugszik.

"Amikor azt érzed, hogy minden egyes porcikáddal elfogadnak.(…) Akkor az szerintem egy tökéletes dolog, és ilyen még soha nem volt ilyen az életemben."

Borítókép: TV2

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában