Rejtélyes

2022.07.15. 09:00

Hová tűnt Demcsák Zsuzsa férje?

A tévés indiai származású párját február óta nem láttuk, közös posztot pedig még régebben nem tettek fel.

Könnyen lehet, hogy Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan tudatos döntést hoztak a magánéletüket illetően, vagyis a férfi szándékosan marad távol a reflektorfénytől. Ugyanakkor a követőkben felmerült a kérdés, hogy talán valami baj lehet kettejük között, hiszen van, hogy a csend beszédesebb minden szónál - írja a Ripost.

Demcsák Zsuzsa egyik nemrégiben közzétett posztja alatt tűnt fel egy komment, amiben egy rajongója felteszi a kérdést: "Hová lett a Krishan?" Erre Zsuzsa két másik követője is reagált, jelezvén, hogy nekik is feltűnt, hogy a műsorvezetőről és a férjéről nagyon régen készült olyan közös kép, amit valamelyikük posztolt volna.

Való igaz, hogy Demcsák Zsuzsa és Krishan igen régen mutatkoztak együtt nyilvánosan. Utoljára idén februárban jelentek meg a TV2 Mokkájában, ahol Krishan tradicionális indiai ételeket készített élő adásban, azóta azonban sem Zsuzsa, sem pedig ő nem osztottak meg közös képeket a közösségi felületeiken. A műsorvezető utoljára tavaly december 5-én posztolt olyan fényképet, amin a férje is szerepelt, míg Krishan november elején jelentkezett utoljára hasonló tartalommal.

Zsuzsa nemrég vakációzni utazott, de a nyaralós posztok között sem bukkant fel Krishan, de még csak a posztok szövegében sem említette, hogy a férfi is részt vett volna a családi pihenésen, ahová gyermekei elkísérték. Így némiképp jogosnak tűnhet a rajongók feltételezése, hogy esetleg Zsuzsa és az indiai származású férfi között nincs minden rendben.

Borítókép: Life Tv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában