Kiakadt a kommenteken

2022.07.05. 12:50

Berki Krisztián sírjáról posztolt Hódi Pamela

Berki Krisztián július első napján töltötte volna be 42. életévét, szerettei mind másképp rótták le tiszteletüket a tragikus hirtelenséggel meghalt médiasztár előtt ezen a napon. Annak ellenére, hogy a család magában gyászol, így sokszor ellenük fordul a népharag.

Nemrég még Berki Mazsit támadták azért, mert Balira utazott kislányával és azt állította, hogy ő csak ott képes feldolgozni a történteket. A nő egyre furcsább üzeneteket oszt meg a közösségi oldalán, sokak szerint kezd megőrülni. Természetesen Berki Krisztián anyját, Júlia asszonyt sem kímélték, az ő reakciója, hogy jogi útra tereli az ügyet, ha valaki hazugságokkal rágalmazza - írja az Origo.

Természetesen Hódi Pamelától is vártak volna valamilyen megemlékezést a követők, viszont ő úgy döntött, hogy csendben, magában rendezi a dolgokat, elsősorban kislánya védelme érdekében. Mivel a modell nyilvánosan semmit nem tett közzé, ezért nagyon sok negatív hozzászólást kapott egy-egy bejegyzése alatt.

"A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből a sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén az édesapja születésnapján: vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. 

Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk, és sírni azért, ami történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, amit kommentelnek. Köszönöm a megértést" – fogalmazott a bejegyzésben, amely a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.

Forrás: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában