Gyász

2022.06.28. 15:00

Szívszorító: fia kórházi osztályán halt meg Zacher Gábor édesanyja

A híres toxikológus egy rádióműsornak mesélt élete azon eseményeiről, melyek így vagy úgy, de jelentős hatást gyakoroltak rá.

A népszerű orvos többek között arról beszélt a Szavakon túl című műsorban, hogy édesanyját a saját kórházi osztályán veszítette el, ám otthon nem sűrűn hozzák szóba a fájdalmas eseményt - derül ki a Life.hu cikkéből.

"Elrakjuk egy polcra, és ez ott van. A fiam pont olyan mint én: az úgy volt, szegénykém meghalt, és akkor most ő ott van, és az élet megy tovább. Nem az, hogy flagellánsként ostorozzuk magunkat. Ezt sajnos el kell fogadni"

– fogalmazott a nemzet toxikológusa, aki feleségétől való különválását is megszenvedte, ám, mint mondta, nagyon fontos volt számára, hogy korrekten kezelje a kialakult helyzetet. Nem akarta hitegetni volt párját, ezért nyíltan feltárta előtte, hogy beleszeretett egy másik nőbe, akivel immár több mint másfél éve él boldog házasságban.

Borítókép: Ripost

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában