Szívbemarkoló

2022.05.19. 14:19

Megható módon emlékszik édesanyjára ifjabb Fekete László

Nagyon fájdalmas heteken van túl a kilencszeres Erős Ember-világbajnok, akinek április 7-én hunyt el szeretett édesanyja.

Menyhárt Erzsébet hosszan tartó betegség után halt meg, és bár fia lélekben már felkészült arra, hogy nem teljesülhet édesanyja utolsó kívánsága, a lelke mélyén remélte, anyukája szervezete nem adja fel a harcot, és még láthatja, amint fellép a dobogó tetejére a natúr nemzetközi erős ember versenyén.

„Az anyukám többször is elmondta a betegágyán, hogy az a vágya, hogy egyszer még lásson élőben versenyezni. Úgy tervezte, a versenyen az első sorban ül majd, és láthat a dobogóra állni, de ez az álma már nem teljesülhet” – mondta a gyászoló fiú.

 

Műtét miatt nem versenyezhet

A tervekkel ellentétben ifjabb Fekete László a május 22-én megrendezésre kerülő Nemzetközi Erős Emberek utánpótlásversenyén nem mérheti össze erejét az ellenfelekkel a Dunaharaszti Sportszigeten, miután decemberben egy komoly operáción esett át.

„Gyűjtenem kell az erőt, mert hamarosan Londonba utazok, hogy megmutassam, még mindig én vagyok a legerősebb ember a világon. Nagyon nehéz így a felkészülés, de érzem, hogy édesanyám fentről segít és támogat” – tette hozzá ifjabb Fekete László, akivel legutóbb május elsején, Kozármislenyben találkozhatott a közönség. Ott csaknem kétezer ember szurkolt neki a Nemzetközi Erős Emberek versenyén.

 

Megható megemlékezés

„Bár vasárnap nem versenyezhetek, úgy döntöttem, hogy az első sorban lesz egy szék, amin ott lesz édesanyám fotója, mert ezt a versenyt neki ajánlom” – árulta el a sportoló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában