Nézni is rossz

2022.05.31. 12:03

Egy hetedik emeleti lakás ablakában sétált két gyerek Nyitrabányán

Két hatéves kislány egy hetedik emeleti lakás külső ablakpárkányán sétálgatott Nyitrabányán (Handlova), az esetről valaki felvételt készített és feltette az internetre. Az anya sokkot kapott, miután megtudta, hogy mi történt, azóta a lakást is képtelen elhagyni.

A lakásban egy házaspár él négy gyermekkel, köztük a hatéves ikerlányokkal. Az apa külföldön dolgozik, így a gyerekekre többnyire az anya vigyáz. A helyiek szerint egy rendes családról van szó, de állítólag nem előszőr fordul elő olyan eset, hogy a gyerekek az ablakban játszanak – írja a parameter.sk.

Most valaki megelégelte ezt és felvette videóra, majd feltette az internetre. Állítólag az eset idején az anya épp üzletben volt, az ikrekre pedig 15 éves nővérük vigyázott.

A gyerekek kihasználták testvérük pillanatnyi figyelmetlenségét és kiszöktek az ablakba. 

Az anya sokkot kapott, miután megtudta, hogy mi történt, azóta a lakást is képtelen elhagyni. Elmondása szerint fogalma sem volt róla, hogy gyerekei ezt művelik, abba pedig belegondolni sem mer, hogy mi történhetett volna.

Az édesanya haragszik a szomszédokra, amiért videóztak, ahelyett, hogy azonnal segítséget hívtak volna, de azt is nehezményezi, hogy a beleegyezése nélkül feltöltötték a videót a lányairól, ezzel kapcsolatban már jogászokkal is beszélt.

A szomszédok hozzáállását egyébként a városi rendőrség is helytelennek minősítette, és felszólított mindenkit, hogy hasonló esetben értesítsék a városi vagy a rendőrséget. Az üggyel már foglalkozik a város szociális osztálya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában