Ejnye!

2022.02.23. 07:40

Lebukott Berki Krisztián: ismeretlen hölgy társaságában szaunázott

„Megint egy újabb nő” – összegezte az egyik kommentelő csalódottan.

Vagy Berki posztja, vagy követői értelmezése csúszott félre, mindenesetre valami nagyon nem úgy jött össze Krisztián friss videójánál és önsegítő mantrájánál, ahogy annak kellett volna – szúrta ki a Bors. 

 

Mint ismeretes, az egykori Fradi-vezér elköltözött otthonról. Állítólag közös kislányuk édesanyja, Mazsi kérte ezt, mivel egy ideig békén kell hagyniuk egymást, csak így rendezhetik a köztük kialakult nézeteltéréseket.

 

Míg vannak olyanok, akik szerint nekik egymás mellett a helyük, mások szerint ennek a kapcsolatnak már vége, hiába pár hónapja született gyermekük.

 

És itt jön a képbe Krisztián posztja, melyet a következő szöveggel látott el: „Az nyer ,aki a leggyorsabban reagál minden változásra…”

 

És ha ez nem lett volna elég, a felvételen, igaz, csak tükörképként, de feltűnik egy fiatal, mosolygós hölgy a celeb mellett.

 

 

 

És noha a videó arról szól, hogy alkalmazkodjunk a körülményekhez, és ha áramszünet van, melegítsük meg az ebédünket a szaunát használva, többen rögtön elkezdték kombinálni a „reagáljunk gyorsan” szöveget a felvételen pár pillanatra feltűnő hölggyel.

 

„A hölgy nem Mazsi, ugye?” – tette fel a kérdést valaki egy meglepett fejecske kíséretében.

 

„Jézusom, ha jól látom, megint egy újabb nő. Csalódás. Rossz választás!!!!!! Úgy látszik, nem tudta megmenteni a 2. házasságot se!!!!!” – írta egy nem túl elégedett hozzászóló.

 

„Ez magáért beszél! Csini a hölgy melletted” – így egy harmadik, valaki pedig csak egy „Hopp, bukta” kommenttel összegezte a látottakat, feltételezve, hogy Berki nem vette figyelembe a videónál a tükröződést. 

 

Persze többen jelezték: ez azért elég messzemenő következtetés, tekintve, hogy az edzőterem másik vendége, vagy épp az ételfutár is lehet a kérdéses nő, sőt, ha őszinték akarunk lenni, ennek nagyobb is a valószínűsége, mint a rajongók „titkos új barátnő” tippjének.

 

Borítókép: Metropol

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában