Nagy a boldogság

2022.02.21. 16:05

Hajdú Péter elárulta, mit fog másként csinálni a harmadik gyerekénél

A napokban született meg Dominik, akit már haza is vittek a szülei a kórházból.

„Csodálatos érzés megfogni a kisfiamat! Bent voltam náluk az első két napban és egy családként köszönthettük a kicsit” – kezdte a műsorvezető, aki elmesélte, milyen változások elé is néz majd az elkövetkezendő időkben.

 

„Nyilvánvalóan át kell alakítanom a hétköznapjaimat. Az Összezárva műsor alatt gyakran fordult elő, hogy késve értem haza, nem voltam mindig ott, de megbeszéltük a feleségemmel, hogy mostantól kezdve minden egyes fürdetésen ott kell lennem és ott is akarok lenni.

Megváltoznak a prioritásai egy embernek az évek során. Ameddig 10-15 évvel ezelőtt inkább a karrieremre koncentráltam, mostanra rájöttem, hogy a család a legfontosabb. Szeretném a kis Dominiknál nem elkövetni azokat a hibákat, amiket Noncsinál és Dávidnál.

Sokszor későn értem haza és volt, hogy a munkám és a karrierem miatt nem lehettem velük. A kisfiamnál ezt nem fogom még egyszer engedni. 

Most értem meg azt, amikor édesapám 47 évesen azt mondogatta, hogy »Hú de jó lenne ott lenni a gyerekem esküvőjén«. 46 éves vagyok és a kis csöppségnél ugyanezt érzem. Szeretnék ott lenni Dominik esküvőjén!

 Azt gondolom, nincs különbség gyerekszületés és gyerekszületés között. Az egyetlen, ami megváltozik az emberben kisgyermekről kisgyermekre, az a szülői tudat. Az idősebbeknél még lazán neveltem őket... Már félreértés ne essék, most is laza vagyok, de egyre többet gondolkodom azon, hogy hú de jó lenne tényleg ott lenni az esküvőjén, amikor a kisfiam kimondja az igent” – mesélte a Borsnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!