Meglepő döntés

2021.12.09. 07:55

Csűrös Karola egy idegenre hagyta a vagyonát

A színésznő öröksége a férje unokáira szállt volna, de ő másképp rendelkezett.

A 85 éves korában meghalt színésznő hagyatéka a számtalan tévés és színpadi ereklye mellett egy angyalföldi, Dunára néző ingatlan, melynek piaci értéke megközelíti a 200 millió forintot - írja a Bors.

Csűrös Karolának nem született gyereke, vér szerinti rokona nincs, az öröksége a jog szerint Horváth Ádám unokáira szállna, de másképp rendelkezett.

Karcsi (így nevezték a barátai – a szerk.) szomszédai jól ismerték a híresség mindennapjait, tudták, hogy hány körül érkezik az ápoló és, hogy milyen rendszerességgel jelenik meg a bejárónő is, aki nem csak a lakást tartotta tisztán, hanem az évek alatt igen jó barátságot is kialakított a színésznővel.

Nagyon jól kijöttek egymással, amolyan anya-lánya viszonyban voltak már nagyon hosszú ideje mesélte a Borsnak az egyik lakó, aki nem kívánt névvel nyilatkozni.

Őszintén szerették egymást, a kapcsolatukban szó sem volt anyagi érdekről, egy idő után mégis elkezdte mondogatni kArcsi, hogy mivel ez a hölgy áll hozzá legközelebb érzelmileg, azt szeretné, ha a halála után ő kapná meg a lakást örökségül. Nagyon szerette Ádám unokáit, mégis így rendelkezett. 

A Bors birtokába került információk szerint Csűrös Karola nem csak szóban hagyta meg, hogy a halála után ki mit örököljön, hanem írásban is, ami a joggyakorlat szerint érvényes végrendeletnek számít, és ebben az iratban bizony tényleg a szeretett bejárónő van megnevezve örökösül, és nem a színésznő elhunyt férjének rokonsága. A pletykák szerint a család nem teljesen elégedett a testamentummal, szerintük nem életszerű, hogy egy ilyen komoly értékkel bíró ingatlant a volt tulajdonosa csak úgy oda ajándékozzon valakinek, aki nem tagja a családnak és "csak" az elmúlt években sodródott a színésznő mellé.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában