Bulvár-celeb

2021.11.20. 11:05

Titkos dubaji árverésen kelnek el Cicciolina erotikus képei

Megszólalt a Rómában élő magyar pornódíva ügyvédje, Luca Di Carlo!

Forrás: Ripost / Cicciolina

Cicciolina 1991-ben ment feleségül az elismert képzőművészhez, Jeff Koons-hoz. A házasságuk igencsak viharosan alakult, de az vitathatatlan, hogy mindkettejük művészetére nagy hatással volt – írja a Ripost.

Műveiben Koons a házasélet pikáns, erotikus részleteire összpontosított. Made In Heaven cím alatt különféle szobrokon, nagy méretű festményeken és részletekbe menő fotókon örökítette meg önmagát és Cicciolinát – meglehetősen intim szituációban,

a nemi érintkezés különféle fázisaiban. Koons álláspontja szerint nem megbotránkoztatni akart, hanem az örök szépséget provokatív módon hirdetni és hangsúlyozni.

Az egyik gigantikus alkotás
Fotó: Ripost / Cicciolona

Így születtek például a Koonst és Cicciolinát Ádámként és Évaként ábrázoló képek, köztük az, amelyen a művész Masaccio Kiűzetés a Paradicsomból című festményének beállítását alkotta újra. A Koons műveit kísérő kritika a nemzetközi művészeti életben világméretű ismertséget hozott mindkettejüknek.

A Rómában élő magyar pornódíva és Koons viszonya 1992-ben megromlott, ám Cicciolinának született tőle egy fia, Ludwig. A korhatáros festmények is megmaradtak, és sokáig nem lehetett tudni, mi lesz a sorsuk. Most viszont színre lépett Cicciolina ügyvédje, Luca Di Carlo, aki elárulta a Ripost-nak, hogy a

Made In Heaven széria festményei a napokban kalapács alá kerülnek Dubajban, egy titkos árverésen, amin csak a leggazdagabbak, az elit vehet részt.

Luca Di Carlo elmondta, hogy az árverés most kezdődött, és egyelőre elképesztő összegeket ajánlanak a nem mindennapi képekért.

Cicciolina az ügyvédjével
Fotó: Ripost / Cicciolina

„Minden alkotás kikiáltási ára 90 ezer dollárról indult, és az első már egyből 296 ezer dollárért kelt el. A legdrágábbat 398 ezer dollárért adták el

egy pekingi gyűjtő szerezte meg. Négy képet adnak el a Prado, a Musée d'Orsay, a National Gallery és a Metropolitan Museum számára” – ecsetelte Di Carlo, hozzátéve, hogy a műveket korábban ellopták, mindössze százat sikerült megmenteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában