Pikáns részletek

2021.11.25. 06:53

Melltartó nélkül jelentette be a TV2 sztárja: meztelen képeit árulja az interneten

Bencsik Tamara egy szexi fotó kíséretében jelentette be, a jövőben 18 pluszos tartalmakkal is fog jelentkezni – igaz, ezt egy fizetős platformon.

A TV2 tehetéskutatójának, a Megasztárnak az egykori versenyzője Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival, a jövőben egy másik platformon, az OnlyFans nevű oldalon is elő lehet fizetni a bejegyzéseire, ami attól különbözik az eddigi közösségi oldalainak a tartalmától, hogy ott tizennyolcas karikás fotók mellett videókat is közzé tud tenni. Bencsik Tamara ízelítőnek a hírt egy dögös fotó kíséretében posztolta.

Hosszabb gondolkozást követően úgy döntöttem, hogy nagy kimaradás után ismét kamera elé állok. Mivel itt ilyen tartalmú (+18) anyagot nem oszthatok meg, és az oldal mondanivalója is a karrierem más részéről szól, ezért a testi szépség és jó ízlés határain belül maradva létrehoztam a saját CSAKFANOK oldalam. Anno sokat készültem/ edzettem a nyuszis fotózásra, nem beszélve a koromról, ahol több mint 10 évvel fiatalabb voltam... Ez az oldal most már, ez nagyon én... Egyszerűen a mindennapi én

– írja Tamara a Bors cikke szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában