Szívszorító részletek

2021.11.28. 06:30

Megrázó őszinteséggel beszél édesanyja elvesztéséről Rubint Réka: láttam a szemében, hogy búcsúzik

Öszintén beszélt édesanyja haláláról Hajdú Péternek.

10 hónappal ezelőtt veszítette el édesanyját Rubint Réka. Az idős asszony a Schobert-család háza előtt, lánya karjai között hunyt el. Réka most a vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén idézte fel élete legfájdalmasabb pillanatait és az azt követő néhány órák megrázó eseményeit – írja a Bors.

A fitneszoktató őszintén nyilatkozott Hajdú Péternek édesanyja elvesztéséről

Anyukám egy rosszullét után annyit mondott, hogy már jól van és mehetünk. A fiam, Norbika előreszaladt, hogy kinyissa a kocsiajtót, én pedig Norbival anyut támogattam a hóna alá nyúlva. Ahogy az autó mellé értünk, kicsúszott a kezünkből és meghalt. Még láttam a szemében, hogy búcsúzik és még el tudtam neki mondani, hogy a világ legjobb édesanyja volt, megköszöntem neki mindent, de látszott, hogy őt már várják odaát...

– mesélte Hajdú Péternek Réka a néma csendben, ami a LifeTV stúdiójára ereszkedett a történet hallatán.

A mentők egy órán keresztül próbálták újraéleszteni. Akkor kapcsolták le a gépeket, amikor már tudták, hogy a sejtek is meghaltak és semmi esély. Abban a pillanatban szakadni kezdett a hó, pedig március huszadika volt.

Behúztuk a testét egy szőnyegen a garázsba és akkor ott volt nagyjából két órám, amíg ott volt. Odaültem mellé és elköszöntem tőle – emlékezett vissza hazánk legismertebb fitneszoktatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában