meglepő

2021.10.18. 12:00

Palik László nélkül folytatódik az Exatlon Hungary – a csatornától is búcsúzik a műsorvezető

Palik László három évad és 303 epizód után búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a TV2-től.

Forrás: TV2

Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sportrealityje 2019. január 2-án indult hódító útjára. Akkor mindenki nagy meglepetésére sok éves távollét után ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre, most azonban búcsúzik.

„Az Exatlon Hungarynek nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brandnek.

Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója az Origo cikke szerint.

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt három évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban.

Köszönettel tartozom a TV2-nek és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy három évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években.

És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-s kollégáimnak, akikkel az elmúlt három évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt veletek tévézni„ – tette hozzá Palik László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában