fájdalmas szakítás

2021.09.28. 18:50

„Összetöröm a szívét, de mi lesz az enyémmel?” – Tolvai Reninek üzent Kállay-Saunders András?

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 11 együtt töltött év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Az énekes viszont máris egy újabb dalán dolgozik, aminek üzenete valószínűleg Reninek szól.

Budapest, 2016. február 27. A Kállay Saunders Band lép fel az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal 2016 címû televíziós showmûsor döntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2016. február 27-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI / Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Másfél hete robbant a hír, hogy 11 év után titokban véget ért Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolata. Mint ismeretes, a sztárpár még a Megasztár ötödik évadának színfalai mögött szeretett egymásba, és bár mindig óvták a nyilvánosságtól a magánéletüket, ahhoz kétség sem fért, hogy imádják egymást. A szakításról eddig nem sok minden derült ki, de az a hír járja, hogy az énekesek már hónapok óta külön élnek. Reni volt az, aki elköltözött a közös otthonból – írja a Ripost.

Most érthető módon Reni és András is a munkába temetkezik. A 30 éves énekesnő folyton úton van, fellépésről fellépésre jár, a 36 éves énekes pedig ontja magából az új dalokat. Kállay-Saunders a minap szivárogtatta ki, hogy már javában készül a legújabb nóta, amit még az idén szeretne kiadni, és amelynek a sokatmondó „Hogyan hagyjam el őt?” címet adta.

Az énekes 24 óráig elérhető instagramos sztorijában megosztotta az angol dalszöveg egy részletét is. Egy szakítást megelőző fájdalmas vallomást: vajon exbarátnőjének üzen a szívszorító sorokkal?

Hogyan hagyjam el őt?

Mi lenne, ha a tied lennék

mi lenne, ha az enyém lennél

mi lenne, ha elengednénk

és hagynánk, ha a szívünk lenne az egyetlen útmutató

szerelmesek lennénk

vagy szétesnénk

Soha nem fogjuk megtudni,

hová vezet ez a dolog,

ha soha nem kezdjük el.

Hogyan hagyjam el őt?

Dobj egy sort

nem akarom bántani,

de vesztegetjük az időnket.

Hogyan mondjam meg neki,

hogy elhatároztam magam?

Összetöröm a szívét,

de mi lesz az enyémmel?

Nem tudom nézni, hogy félsz

Drágám, ahogyan én is.

De ha szorosan ölellek,

és mellettem vagy,

úgy érzem, újra élek.

Ha búcsút intünk egymásnak,

és soha nem próbáljuk meg

Mindig rád fogok gondolni, ha behunyom a szemem, a halálom napjáig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!