Bulvár-celeb

2021.08.08. 06:25

Végre fény derült a szörnyű titokra: szilikonmelle okozta a magyar énekesnő halálát

Máig rejtély volt, mi vezethetett Harangozó Teri halálához. Az igazság sajnos szörnyűbb, mint azt képzeltük.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Harangozó Teri generációk ikonikus énekesnője volt. 2015-ös halálát máig rejtély övezi: volt, aki a szívét, volt, aki a tüdejét okolta, más szerint a rák vitte el – közeli barátja, Poór Péter azonban most úgy döntött, elmondja az igazságot, ami sajnos jóval megrendítőbb, mint sokan hitték: az énekes szerint ugyanis emberi, orvosi mulasztás is közrejátsztott abban, hogy Teri távozott közülünk.

– Sok mindent írtak és mondtak Teri tragédiájáról. Hallottam, hogy beteg volt a szíve, a tüdeje, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Én most mindezt megcáfolom.

Teri valóban beteg volt, csontritkulásban szenvedett, és előfordult, hogy már a színpadra is csak segítséggel tudott felmenni. Rengeteget szenvedett ettől, de együtt tudott élni a fájdalommal is.

Élhetett volna még...
Fotó: Bors archív

Amikor sokadszor rosszul lett, s kórházba vitték, senki sem látogathatta. Telefonon beszéltem vele, a jövőt tervezte. Nem volt halálos beteg, ezt tiszta szívből állíthatom.

A bajt, a rosszulléteket az évtizedekkel korábban beültetett mellimplantátum okozta. Tudniillik, lejárt a szavatossága, réges-rég ki kellett volna cserélni. Ám mielőtt ezt megtették volna, szétrepedt a burka és a szilikon a tüdejébe került.

Hihetetlen, hogy az orvosok késlekedtek. Teri már a kórházban volt, mondta, hogy nem kap levegőt, de az orvosai csak húzták, halasztották a beavatkozást, mert épp hosszú hétvége volt, s úgy voltak vele: ej, ráérünk arra még… – mesélte a Blikknek Poór Péter, idézi a borsonline.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában