nem semmi

2021.08.11. 17:55

200 milliós csalást leplezett le Galambos Lajos

Galambos Lajos leleplezett egy bűnbandát, amelynek tagjai 200 millió forintot kértek tőle annak érdekében, hogy enyhe ítéletet kapjon az ellene folyó eljárásban.

Forrás: Bors

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatást adott ki arról, hogy letartoztattak egy ügyvédet és két társát, akik ellen befolyással való üzérkedés miatt nyomoznak. Ide kattintva elolvashatod az ügyészség közleményét!

A gyanú szerint 2021 júniusában személyes találkozóra hívtak egy büntetőeljárás hatálya alatt álló személyt, akinek 200 millió forintért cserébe azt ígérték, a főügyészhez kötődő szoros kapcsolatuk révén elintézik, hogy kedvező ítélet szülessen az eljárásban.

 

A Ripost megtudta, hogy a megkeresett illető nem más, mint Galambos Lajos, aki ellen hét éve folyik eljárás közműlopás gyanújával. A zenész ügyvédje megerősítette, hogy valóban ügyfele az, aki segített kézre keríteni az elkövetőket.

„Valóban Galambos Lajos a sértettje ennek a bűncselekménynek. Egy társaság megkereste ügyfelemet azzal, hogy komoly kapcsolatban állnak a legfőbb ügyésszel, ami persze nem igaz. Ugyanakkor azt ígérték, hogy 200 millió forint ellenében segítenek felmentő, vagy nagyon enyhe ítéletet elérni a még most is folyó eljárásban” – kezdte a lapnak dr. Fröhlich Krisztián, aki elárulta, Galambos Lajosnak tevékeny része volt a társaság kézre kerítésében.

„Galambos Lajos felvette a kapcsolatot a Központi Nyomozó Főügyészséggel és a Nemzeti Védelmi Szolgálattal annak érdekében, hogy a nyilvánvaló bűncselekmény felderítésre kerüljön. Ügyfelem végig tevékenyen segítette a nyomozóhatóságok munkáját” – tette hozzá Lajcsi ügyvédje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!