Bulvár-celeb

2021.05.12. 13:00

Lehoczky Zsuzsát tűzoltók szabadították ki a liftből ma reggel (videó)

Lehoczky Zsuzsa a Mokkában beszélt volna a Nemzet Színésze címről, ám nem ért oda az interjúra.

Forrás: Budapesti Operettszínház

Lehoczky Zsuzsát a Mokka stúdiójába várták, de végül csak telefonon tudták kapcsolni, miután beszorult a liftbe. 35 percet töltött bezárva, mire kimenekítették a tűzoltók. Sajnálja, hogy nem tudott megjelenni személyesen, de ez mit sem vesz el abból, hogy Őt választották a Nemzet Színészének.

Bodrogi Gyula méltatta a Kossuth-díjas színművészt, akit elcsukló hangon szólalt meg, amikor Törőcsik Marit említették neki. Azt mondta nagyon nehezen éli meg jó barátja elvesztését és sokkal szívesebben szavazott volna úgy, ha Törőcsik Mari még élne. Emellett Lehoczky Zsuzsát méltatta: „Mindenki nagy örömmel fogadta, és egységesen döntöttek, anélkül, hogy bárki tudta volna, hogy a másik hogyan szavazott ” – mondta arról, hogy ki legyen a Nemzet Színésze Törőcsik Mari helyére. „Gratulálok, Zsuzsikám!”

„Elkezdtem pánikolni, azt hittem, hogy el fog fogyni a levegőm”

- mesélte az új Nemzet Színésze.

„Negyed 7-re küldték a taxit, én pedig 6 óra 5 perckor már le akartam menni, hogy haladjunk. Beragadtam a liftbe, megállt a két emelet között. Hajnalban ez a ház még alszik, dörömböltem, őrjöngtem, senki nem vette fel a telefont. Nagy nehezen a lányom felvette és ő elkezdett intézkedni. Jöttek a tűzoltók, ők menekítettek ki. Elkezdtem pánikolni, mert 35 percet ültem a liftben és azt hittem, el fog fogyni a levegőm. Azt mondták, nem volt ez olyan vészes. Olyan gyönyörűen felöltöztem a tiszteletetekre, kifestettem magam, olyan cukin néztem ki, ezért nagyon sajnálom, hogy nem értem oda” – részletezte a művésznő.

Telefonon azért elérték Lehoczky Zsuzsát, aki elmesélte mit érzett amikor megtudta a hírt és azt is, kinek árulta el először, hogy ez a megtiszteltetés érte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában