Bulvár-celeb

2021.03.31. 16:49

Igazi titkokkal indul a JR Sztorik

JR Sztorik néven új online háttérműsor indul a Jóban Rosszban sztárjaival. Bugár Anna, Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka és Suhajda Dániel az otthonukban beszélgetnek vendégeikkel.

A korábban #nofilterlive néven indult kezdeményezés március 31-én szerdán 18 órakor JR Sztorik néven folytatódik. Bugár Anna, Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka és Suhajda Dániel a koronavírus okozta körülmények miatt első alkalommal Zoom-on fog bejelentkezni a JR Sztorik – Különjárat című beszélgetős műsorban a Facebookon. A műsor vendége ezúttal Sári Évi lesz, aki nemrég epizódszereplőként tűnt fel a Super TV2 sorozatában.

Nyári Darinka elmondta: a JR Sztorik elsősorban a sorozat nézőihez, rajongóihoz szól. A Jóban Rosszban csapata csupa remek emberből áll, legyen szó színészről, kreatívról vagy stábtagról, és szeretnék, ha ezt a nagy családot a közönség is megismerhetné.

Kiss Ernő Zsolt kiemelte: a műsort maguk szerkesztik, vágják és folyamatosan keresik az ehhez szükséges technikai lehetőségeket. Most megújult formában jelentkezik majd az élő háttérműsor több kameraképpel, animált grafikákkal, extra tartalmakkal.

Bakik, kulisszatitkok és exkluzív tartalmak kerülnek a műsorba
Fotó: TV2

 

A műsor célja, hogy kulisszatitkokat, érdekességeket áruljanak el az immár 16 éve futó kórházsorozatról, ugyanakkor a kötetlen beszélgetésekben a színészek családi élete is rendszerint szóba kerül.

A rajongók exkluzív tartalmakat, kimaradt jeleneteket és kulisszák mögötti videókat láthatnak a tv2play.hu/jobanrosszban oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában