veszély

2021.02.04. 14:40

Köllő Babett elárulta, mitől félti a legjobban a lányát

A Sztárban sztár dívája kendőzetlen őszinteséggel beszélt a férfi-nő viszonyáról.

Igazi feministának vallja magát Köllő Babett. A szexi 42 éves színésznő bátran éli meg a nőiségét a színpadon és a magánéletben egyaránt.

Nincs elnyomás

Babett szerint egy kapcsolatban egyenlőnek kell lennie a feleknek, ezért is gondolja úgy, hogy a körülötte lévő felhajtás mellett is kiválóan működik a házassága volt autóversenyző, üzletember férjével, Andrással.

„A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy a felek egyenrangúak legyenek. Hiszek abban, hogy amikor egy pár házasságot köt, akkor két egyenrangú ember teszi ezt és nem lesz belőle egy alá-fölé rendelt viszony. Egy olyan kapcsolat nem tud működni, boldogtalan és igazságtalan szerintem. Magam is tudom, milyen egy ilyen kapcsolat, voltam korábban ilyenben. Ekkor tanultam meg, hogy a másik tisztelete a legfontosabb” – mesélte a Metropolnak.

Megéli a nőiségét

A sztár férje háttérbe vonulva kiválóan kezeli a felesége körüli felhajtást, rivaldafényt, legyen szó a színpadról vagy egy olyan nagyszabású show-műsorról, mint a TV2 Sztárban sztárja.

„Szeretek nő lenni és ezt meg is élem. Legyen szó a szexiskedésről vagy egy szerepről, András minden őrültségemben támogat. A nagyszájúság azért megvan bennem. Nagyon fontos, hogy egy férfi úriember legyen; ha András nem lenne, képtelen lennék teljes értékű nőként élni a házasságunkban. Szeretem, ha egy férfi kinyitja az ajtót nekem, és mostanában azt veszem észre, hogy egy pasi részéről nagyon menő úriembernek lenni!” – mesélte.

Félti a nőket

A sztár a LifeTV Bréking című műsorának hétfői adásában megrendülten hallotta, hogy a valóságshow-k milyen káros hatással vannak a fiatalokra és a férfi-nő kapcsolatokra.

„Én nem nézem ezeket a műsorokat, de a hír sokkolt, miszerint a lányok teljes mértékben alárendelik magukat a pasiknak, és engednek az agressziónak és az elnyomásnak. Ez persze egy nagyon rossz példa a fiatalok számára, hiszen így az egész emancipáció meg a feminizmus nem ért semmit. Ez komoly visszalépés, azt hittem, hogy nem itt tartunk.

Féltem a mai lányokat ettől a jelenségtől, mindent megteszek anyaként, hogy a lányom, Milla soha ne kerüljön ilyen helyzetbe”

– mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában