ezúttal a NAV razziázott

2021.01.22. 09:10

Összeomlott Lagzi Lajcsi felesége

Tíz NAV-ellenőrrel nézett farkasszemet tegnap reggel mocsai otthonában Galambos Lajos felesége. Áfacsalási ügy miatt keresték a súlyosan beteg Boglárkát, aki- nek keze, lába remeg az újabb balhé miatt.

Forrás: Bors

Mintha csak egy soha véget nem érő vesszőfutás lenne a Galambos család élete: Lajcsi és felesége idestova hat éve került szembe az igazságszolgáltatással, és a történetük tegnap újabb fejezettel bővült – írja a Bors.

Az áramlopás mellett újabban adócsalás miatt is nyomoznak a mulatós sztár után, mi több, csütörtök reggel nyomozók hada lepte el Lajcsi mocsai birtokát, házkutatási paranccsal

– értesült a Blikk.

– Téves információ, hogy nyomozók voltak, és le­szögezném azt is, hogy

Nem az ügyfelem, Galambos Lajos, hanem Galambos Boglárka és az ő egykori cégével kapcsolatos dokumentációk miatt érkezett több mint tíz NAV-ellenőr a mocsai birtokra

– tájékoztatta a Borsot a Galambos család ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián. – Boglárka a céget még 2016-ban eladta, és a költségvetési csalás ezután történt, ami nyilván az új tulajhoz köthető, de a korábbi iratok, s azok lefoglalása is szükséges – tette hozzá.

Fotó: A mocsai birtokon jelentek meg a NAV nyomozói

Lapunk az ügyvédet arról is megkérdezte, miként viselte a zenész megroppant egészségű felesége, hogy a hatóság emberei ismét ellepték az otthonukat. Mint a Bors korábban megírta, Lajcsi neje és három gyermeke még ma is nyögik azt a hajnalt, amikor az áramlopási ügy miatt állig felfegyverkezett kommandósok ébresztették őket, s hurcolták el a gyerekek szeme láttára a házaspárt, nem csoda, hogy az asszony most összeomlott.

Boglárka keze, lába remeg, szinte újraélte az egész szörnyűséget, ami anno történt, még ha most nem is fegyveresek, hanem ártalmatlan ellenőrök mentek. Nyilván nem tesz jót az egészségének ez az újabb cécó.

– utalt Fröhlich a Boglárka évek óta húzódó, súlyos betegségére, amiről először lapunknak be­szélt Lajcsi, a tavaly októberi tárgyalásán. A bí­róságon ugyanis az egyik tanú koronavírus-gyanú ellenére is megjelent, amikor a csontsovány Boglárka is jelen volt, Lajcsi pedig teljesen kikelt magából, mert rettegett, hogy nejének baja esik.

– A tájékoztatón feketén-fehéren ott áll, hogy még az épületbe sem léphet be olyan személy, aki szoros kapcsolatban áll valószínűsítetten koronavírusos személlyel, ennek ellenére egy megfigyelés alatt álló személyt beengedtek úgy, hogy az én súlyosan tüdőbeteg feleségem is ott ül. Hát ezt nem hiszem el! – csattant fel a Borsnak Lajcsi, akit lapzártánkig nem sikerült utolérnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában