Felfoghatatlan

2021.01.21. 15:59

A rendőrség hajtóvadászatot indított – fényes nappal a HÉV-en akartak megerőszakolni egy nőt (videó)

A gödöllői HÉV-en támadott meg egy családos nőt, egy ismeretlen férfi. Meg akarta erőszakolni, amikor pedig a nő ellenállt, kitörte egy fogát és eltörte az orrcsontját. A rendőrök nagy erőkkel keresik a támadót.

Forrás: Shutterstock

Ép ésszel felfoghatatlan jelenet játszódott le kedd reggel a gödöllői HÉV vonalán.

Egy Kistarcsáról munkába igyekvő negyven év körüli nőt megtámadtak, s olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba került.

Az áldozat egy közétkeztetéssel is foglalkozó gödöllői cégnél dolgozik, aminek az ügyvezető igazgatója a vállalat Facebook-oldalán adta közzé az elképesztő hírt – írja a Bors.

„Kolléganőnket ma reggel munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt összeverték.”

– írta kedden reggel Hatolkai Máté, akit telefonon ért utol a Bors.

Fotó: Bors

– Mogyoród és Erzsébet Park nevű megálló között történt a támadás. Miután az aktus nem jött létre, az elkövető az értékeivel és az irataival távozott a járműről.

Amint le tudott szállni, egy közeli családtagjához sietett, ahonnan hívták a férjét és a rendőröket

– magyarázta a cég igazgatója.

A rendőrségtől az alábbi tájékoztatást kapta a lap: A Szilasligeti megállónál egy fiatal férfi szállt fel a vonatra. Odalépett a nőhöz és felszólította, hogy vegye le a nadrágját, mert közösülni akar vele.

Mivel a nő a követelésnek nem tett eleget, a férfi ütni-rúgni kezdte, elvette a táskáját, majd amikor a szerelvény megállt, elmenekült. A nő a bűncselekmény során orrcsonttörést szenvedett és az egyik fogát is kitörték.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak kísérlete, kifosztás és súlyos testi sértés miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen. A kiemelt ügyön egy tíz fős nyomozócsapat dolgozik, tudta meg a TV2 Tények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában