hatalmas veszteség

2020.11.12. 23:59

Fájdalmas, kedves sorokkal gyászol Tóth Vera és Tóth Gabi

Szomorú hírt osztottak meg a testvérek a közösségi oldalaikon.

Forrás: Shutterstock

„Amikor fiatalon elhagytad a tangóharmonikádat, nagyon rosszul érintett, mi megszereztük ugyanazt neked a 80.születésnapodra, bár csak a márka és az évjárat egyezett.. nem ugyanaz volt, amit anno fogtál, de mégis, nagyon örültél neki...Ha éltetek dolgos embert, a papa az volt, meg sem állt, míg tudott járni... Kibírt néhány tragédiát: Egy sújtóléget, négy stroke-ot, pár családtagot, világháborút, 56-ot, sok drámát... Drága nagypapánk, most jött a hír, pár órája elmentél...Jó utat... Legyél ugyanolyan zsivány a túlvilágon, mint életedben a Földön!” – búcsúzott nagyapjuktól Tóth Vera.

Gabi pedig így köszönt el: „Megszakad a szívem papa. Úgy örülök, hogy pont ma egy hónapja megérinthetted Hannarózát! Annyira simogatott téged... lehet, hogy ő már látta rajtad, hogy indulnál... Ég veled papa! Köszönöm a csodálatos , önfeledt gyermekkort, amit adtál nekünk ...”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában