a margitszigeten

2020.07.22. 13:13

Elmarad Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra koncertje

A koncertre vásárolt jegyek és hajójegyek másik margitszigeti előadásra cserélhetők, az online vásárolt jegyek, hajójegyek ára pedig online visszaigényelhető.

Madrid, 2018. augusztus 15. Emir Kusturica szerb filmrendezõ, zenész (j) koncertet ad a The No Smoking Orchestra elnevezésû zenekarával Madridban 2018. augusztus 14-én. (MTI/EPA/J.P. Gandul)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: J. P. Gandul

A margitszigeti színház vezetése és a Szerbiából érkező zenekar mindent megtett annak érdekében, hogy a Kusturica vezette együttes a meghirdetett időben felléphessen Budapesten, ám ez a jelenleg érvényben levő beutazási szabályok bevezetése miatt nem lehetséges.

A koncertre vásárolt jegyek és hajójegyek a színház jegyirodáiban másik margitszigeti előadásra cserélhetők, illetve az online vásárolt jegyek, hajójegyek ára online visszaigényelhető jegyértékesítő partnerük, az Interticket Kft felületén július 22. és augusztus 7. között. A személyesen megvásárolt jegyek, hajójegyek visszaválthatók vagy cserélhetők személyesen, nyitvatartási időben augusztus 7-ig a színház Bárczy István utcai jegypénztárában. További részletekről a színház honlapján lehet tájékozódni.

A Margitszigeti Szabadtéri Színház a továbbiakban is azon dolgozik, hogy Kusturicáék zenéje a jövőben mihamarabb eljuthasson a magyar közönséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában