Televízió

2019.10.01. 21:02

Tápai Szabina elmondta, milyen lesz a TV2 új sport-reality-je

Október 7-én startol a Fuss család, fuss.

Gyermekei is elkísérték Tápai Szabinát a Fuss család, fuss! nyáron rögzített felvételeire. A TV2 új műsora október 7-én startol, a kétgyermekes anyuka a sport-reality egyik edzője írja a Diéta és Fitnesz.

„Reggel megszoptattam a kislányomat, elmentünk forgatni és délután, amikor visszaértem újra szoptattam... Persze az első napokban nem tudtam, hogyan fogják érezni magukat a gyerekek, de szerencsére minden rendben volt” mesélte Szabina a FEM3 Caféban.

A kézilabdázó sokáig gondolkodott a felkérésen, hiszen két kisgyermek anyukája, és nem tudta, hogyan bírná a Fuss család, fussal! járó munkálatokat összeegyeztetni a gyermekneveléssel.

A sportvetélkedőben négy edző, négyfős családokat segítenek. Szabina szerint a verseny kicsit hasonlít a kézilabdapályához.

„A pályán nincs barátság, ott harc van, ott küzdelem van. De a pályán kívül mindig újra barátokká váltunk. Igaz volt ez rám és a többi edzőre is... Ez egyébként egy izgalmas, kicsit veszélyes műsor lesz. És izgalmas lesz nézni, hogy egy-egy családon belül micsoda összetartozás van, vagy micsoda széthúzás is lehet, ha a helyzet úgy alakul.”

A nagyszabású sport-reality edzői Tápai Szabina mellett Huszti Kata, Katus Attila és Bodó Imi. A versenyben négy család küzd meg a 10 millió forintos fődíjért, edzőik pedig mindent megtesznek azért, hogy sikerre vihessék a csapatukat.

Borítókép: Tápai Szabina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában