ünnepelnek

2019.07.25. 11:29

Szandi 27 éve szerelmes

Az énekesnő és férje, Bogdán Csaba sokat beszélgettek, mielőtt elcsattant az első csók közöttük.

Budapest, 2013. március 19. Szandi (Pintácsi Alexandra) énekesnõ az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Szerdán volt 27 éve, hogy az akkor 16 esztendős énekesnő és férje között elcsattant az első csók. Szandi máig ugyanúgy szerelmes a párjába, Bogdán Csabába, mint annak idején – írja a Bors.

„Már a nyári turnét megelőző próbafolyamat ideje alatt éreztük, hogy egy láthatatlan szál összeköt minket. Aztán rengeteget beszélgettünk. Egyikünk sem mert kezdeményezni. Aztán a turné egyik állomásán a koncert után a szállodában elcsattant az első titkos csók. Elementáris erővel hatott. Ma ünnepeljük az első csókunk óta eltelt napra pontosan 27. évet. Kívánom, hogy akinek még nem sikerült, találja meg a párját. Tudjatok kompromisszumokat kötni egymásért, ha kell, megharcolni a boldogságotokért, és mindenekelőtt önmagatoknál is jobban szeretni a társatokat!” – írta Szandi a közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában