Súlyos állapot

2018.06.05. 08:52

Paudits Bélát agyvérzéssel szállították kórházba

Hétfőn az otthonában lett rosszul a színész.

Budapest, 2009. október 17. Paudits Béla énekli a Futok a pénzem után címû egykori slágerét a Volt egyszer egy táncdalfesztivál! elnevezésû rendezvényen október 16-án, ahol az 1966 és 1972 közötti táncdalfesztiválok résztvevõi léptek újra színpadra egy nosztalgia gálamûsor keretében, a Papp László Budapest Sportarénában. MTI Fotó: Mohai Balázs

Az ápolója azonnal hívta a mentőket, akik kórházba szállították – írja a Bors Online. A portál megkereste a kórház neurológiai osztályát, de az intézet nem adott pontosabb tájékoztatást az állapotáról.

A nagybeteg színész egy közeli ismerőse a Borsnak elmondta, beszélt Béla legjobb barátjával, Takács Magdolna harmonikaművésszel, aki nagyon kiborult. „Nagyon aggódunk érte, mert eddig is rengeteg baja volt. Nem tudom, hogy lábal ki ebből. Nem tudunk egyebet tenni, mint hogy együttesen imádkozunk az életéért” – mondta.

Fotó: Bors Online / Fejér Bálint

A 68 éves művész már hosszú évek óta betegeskedik. Gyomorbántalmai miatt többször megműtötték, depresszióval is küzdött, legutóbb pedig laparoszkópos beavatkozást hajtottak végre rajta. Ez a stroke most tovább súlyosbítja az állapotát.

Borítókép: Paudits Béla 2009 október 16-án. Forrás: MTI / Mohai Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában