titokzatos idegen

2018.04.09. 17:41

Tahi Tóth László hasonmását kereste özvegye

Az ismeretlen férfira a színész temetésén figyelt fel Kárászy Szilvia.

Budapest, 2017. május 24. Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, szinkronszínész, érdemes és kiváló művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban résztvevők olyan filmeket idéztek meg, melyek helyszínéül a rendezők a Balatont választották.

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

Megdöbbentő felvétel került elő Tahi Tóth László temetéséről, amelyet a színész özvegye, Kárászy Szilvia tett ki a minap Facebook-oldalára. A képen az látszik, hogy az egyik jelenlévő megszólalásig hasonlít a színészóriásra.

Kérlek, osszátok meg! Egy rendhagyó nyomozásra invitállak benneteket. Keresem, hogy ki lehet ez az ismeretlen férfi, aki megjelent férjem, Tahi Tóth László temetésén, és aki megszólalásig hasonlít Lacira... Köszönettel, Szilvia – írta először a megdöbbentő posztot Kárászy Szilvia.

Az internet népe ekkor nem várt lelkesedéssel fogott össze, hogy kiderítsék, ki is lehet a titokzatos úr. Először arra tippeltek, hogy Tahi Tóth László egyik, eddig nem látott testvére lehet, de hamar kiderült, hogy rokoni kapcsolatnak nyoma sincs.

Nem minden temetésen fordul elő ilyen. Amikor először megpillantottam azt az embert, azt hittem, nem látok jól. Úgy éreztem, mintha egy szürreális hallucinációba kerültem volna. Nem tudtam felfogni, aztán elsodortak az események.

Csak utólag, amikor a fotókat néztem, akkor tűnt fel a rettentő hasonlóság, és az, hogy végig ott volt a temetésen. Egy igazi alteregó. Talán a hasonlóság miatt kísérte végig a férjem pályáját és jött el később a te­metésre – mondta a borsonline.hu-nak az özvegy, aki a kommentelők segítségével kiderítette, ki a titokzatos férfi.

Egész nap nyomoztunk. Hihetetlen, hogy mennyien segítettek megtalálni a rejtélyes ismeretlent, aki ennyire hasonlít a férjemre. Szerencsére sikerült megtalálnunk, Mihálynak hívják. Remélem, később többet is megtudunk róla – mondta a Borsnak Szilvia, aki nem tartja elképzelhetetlennek, hogy későbbiekben családilag felveszi az úrral a kapcsolatot.

Borítókép: Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, szinkronszínész, érdemes és kiváló művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén 2017-ben

Forrás: MTVA Fotó/Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában