Függöny fel!

2018.03.02. 11:14

A valóságra is épít a Csak színház és más semmi 3. évada

A sorozat 3. évada szombaton indul a Duna Televízióban.

Forrás: mti

A Csak színház és más semmi egy szatirikus történet, és mivel sok évet dolgoztam színházban, némi valóságalapja is van az eseményeknek – mondta el Divinyi Réka vezető író az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában annak kapcsán, hogy a sorozat 3. évada szombaton indul a Duna Televízióban.

A sorozatban látható legtöbb helyzet azonban a nézők szórakoztatására kitalált fikció – tette hozzá. A vezető író emellett úgy látja, hogy a színészek élvezik saját életük karikírozott változatának eljátszását.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), valamint a Megafilm Service hat epizódból álló sorozata március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19 óra 30 perctől lesz látható. A sorozat a színház világába enged betekintést, a történet három szatirikus hangvételű szálon fut, amelyek párhuzamosan bonyolódnak és alkalmanként összefonódnak.

A dramedy műfajú sorozat harmadik évadában a történet folytatódik, megszületik a színésznő, Alinda (Schell Judit) és a rendező, Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke. Nem kevés fejtörést okoz a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) kapcsolata tovább bonyolódik, mikor felbukkan egy titokzatos koreográfus, akiért Dénes tűzbe tenné a kezét. Petra gyanakszik, hogy Miklós (Mészáros Béla) nem egyenes vele a színházat illetően. Pápai Timi (Dobó Kata), a színház új primadonnája egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni és minden eszközt megragad, hogy a sajtó előtt jó képet fessen magáról.

A sorozat harmadik évadában olyan színészekkel bővült a csapat, mint Bánsági Ildikó, Mohai Tamás, Osváth Judit vagy Kamarás Iván. A produkció vezető írója továbbra is Divinyi Réka, forgatókönyvírója és kreatív producere Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás, vágója Mezei Áron volt.

A műsor másik vendége, Miklauzic Bence rendező az évad új szereplőiről és bonyolódó történetszálairól beszélt. Kamarás Iván komikus karaktert játszik, Dobó Kata a díva szerepében tűnik fel, Bánsági Ildikó pedig a rendezőt alakító Csányi Sándor anyjaként bonyolítja a történetszálat – fogalmazott a rendező.

Borítókép: Szávai Viktória (b) Petra és Szervét Tibor (j) Dénes szerepében a Csak színház és más semmi című tévésorozata második évadának forgatásán a budapesti Thália Színházban 2016. július 20-án

MTI Fotó: Kallos Bea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában