#metoo

2017.12.04. 14:51

Zaklatással vádolja Havas Henriket az egykori valóságshow-hős

Baukó Éva Facebook-posztban tálalt ki a nyolc évvel ezelőtt történtekről; megszólalt Havas is.

A ValóVilág egykori szereplője Facebook-posztjában azt írja: a zaklatási ügy már 8 éve nyomasztja a lelkét, és bár próbálta elfojtani, elfelejteni, de nem ment.

Baukó elmondása szerint többek között ez az ügy is szerepet játszott abban, hogy annak idején az italhoz nyúlt, és depressziós, pánikbeteg időszakai is voltak. A posztban azt írta:

„Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében.”

Bár Baukó Éva eleinte nem akarta elárulni a nevet, azóta kiderült: az a bizonyos „illető” nem más, mint az ismert műsorvezető, Havas Henrik.

Havast nem érdekli

Sajtóértesülések szerint a történetet Baukó egyszer már elmondta, ám mivel szerinte akkoriban még „senkit nem érdekelt”, most újra kitálalt.

Havas Henriket viszont a hírek szerint nem igazán hatották meg a vádak, szerinte az egészet Ómolnár Miklós, a Story magazin egykori főszerkesztője találta annak idején, és most a Ripostban szedte elő megint. „Őt kérdezzék, engem ez az egész nem érdekel”- zárta rövidre a témát Havas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában