Gazdaság

2013.05.22. 16:34

Új agrárgazdasági kamarai megbízottak több testületben

Budapest, Mezőfalva - Új megbízottakat küld a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) - a tagság véleményének megfelelően - azokba a testületekbe, amelyekben képviselettel rendelkezik.

Klecska Ernő

A közlemény szerint a NAK ügyvezető elnöksége azért döntött úgy, hogy a képviseleti feladattal a frissen megválasztott vagy kinevezett köztestületi tisztségviselőket bízzák meg, mivel ők most kaptak felhatalmazást a tagságtól a képviseletre.

E szerint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Kis Miklós Zsoltot delegálja az Egyszerű Állam Monitoring Bizottságba és a Vállalkozás-fejlesztési Tanácsba. Hörömpő Nándort, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (UMVP) Monitoring Bizottságába és a KAP albizottságba, továbbá az Országos Statisztikai Tanácsba, valamint az Agrárgazdasági Tanácsba, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Tanácsba, továbbá az Országos Szaktanácsadási Bizottságba és az Aratási/Betakarítási Koordinációs Bizottságba.

Gombos Sándor képviseli a köztestületet a Nemzeti Földalap Ellenőrző Bizottságában, Kubai Imre pedig az UMVP vidékfejlesztési albizottságában és a Hungarikum Nemzeti Bizottságban, míg  a mezőfalvai Zászlós Tibor az Országos Halászati Bizottságban. Győrffy Balázst pedig a Nemzetgazdaság és Társadalmi Tanácsba, illetve a Nemzeti Fenntartható-fejlődés Tanácsba delegálta a NAK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!