Gazdaság

2017.07.30. 12:00

Tudományos tervekről - Velencén járt az IPE vezetője

VELENCE Az Ipari-, Tudományos-, Innovációs és Technológiai Parkok Egyesülete (IPE) vezetője Velencére is ellátogatott a magyarországi találkozó alkalmával.

S. Töttő Rita

Az IPE meghívására júliusban Magyarországon járt és Velencére is ellátogatott Luis Sanz, a Tudományos Parkok Nemzetközi Szövetségének ügyvezető igazgatója. Látogatásának célja a magyarországi Tudományos és Technológiai Park rendszer megismerése. A látogatás keretében az igazgató megismerte a Koszti András polgármester által kezdeményezett, Velence városába tervezett, Fejér megyében és a régióban is egyedülálló, leendő Tudományos és Technológiai Parkhoz kötődő terveket is.

A látogatáson szóba kerültek Velence tervei is Fotó: önkormányzat

A látogatáson részt vett többek közt Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára is, aki kifejezetten hangsúlyozta, hogy annyira meggyőzték a látottak és hallottak, hogy a jövőben minden lehetőséget megragad arra, hogy visszatérjen a városba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!