Startup ökoszisztéma

2019.03.11. 22:00

Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminal V4-partnerekkel

Az innovációs ügynökség az üzleti tehetséggondozás, valamint a vállalkozói kultúra és az innovációs ökoszisztéma fejlesztésében érdekelt.

A Design Terminal idén is elindítja az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését, globális piacra lépésüket segítő ösztöndíjprogramot.

A V4 Startup Force elnevezésű kezdeményezést a cseh UP21, a lengyel MIT Enterprise Forum CEE és a szlovák CAMPUS partnerekkel a Visegrádi Alap támogatásával valósítják meg

- közölte a Design Terminal hétfőn.

A tájékoztatás szerint a program honlapján 2019. március 31-ig lehet jelentkezni.

Közölték, a négy – országonként egy-egy – nyertes csapatot a jelentkező V4-es startupok közül választják ki, akik több mint kéthetes, térítésmentes vállalkozásfejlesztésen vehetnek részt a májusban induló programban.

A Design Terminal vezetésével megvalósuló ösztöndíjprogram május 6-án Budapesten indul, amelyet 10 napos körút követ a további három visegrádi fővárosban, a startupok találkoznak a helyi üzleti és startup ökoszisztéma képviselőivel.

A csapatok fejlesztésében a régió legjobb szakemberei közreműködnek, bemutatkozhatnak a térség vezető nagyvállalatainak – írják a közleményben.

Tájékoztatásuk szerint a Design Terminal Magyarország küldetése az üzleti tehetséggondozás, valamint a vállalkozói kultúra és az innovációs ökoszisztéma fejlesztése. Az innovációs ügynökség számos nagyvállalattal is együtt dolgozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!