Gazdaság

2010.10.11. 02:27

Megtanítanak főzni

Agárd - Kurzusokat indít januártól az Agárdi Pálinkafőzde a magánfőzőknek, hogy a lehető legjobb minőségű, egészséges párlatokat készíthessék el - jelentette be a cég.

Klecska Ernő

-Az Agárdi Pálinkafőzde üdvözli a kormányzat azon szándékát, mely határozottan támogatni kívánja a helyi készítésű élelmiszerek előállítását és piacra jutását, ezen belül is a magánfőzés engedélyezését. A főzde fontos küldetésének tartja a pálinkafőzési és pálinkafogyasztási kultúra színvonalának emelését, az új szabályozással létrejövő magánfőzők részére is a szakmai segítségnyújtást, tudásuk, technológiai lehetőségeik továbbfejlesztését. Ennek érdekében Üstöcske néven 2011. januárjától kurzusokat indít, ahol a magánfőzők részére az erjesztéssel és a lepárlással kapcsolatos alapismereteket adja át, ezzel is hozzájárulva a tartalmas, egészséges, jó ízű párlatok készítéséhez - mondta Vértes Tibor az Agárdi Pálinkafőzde Kft. ügyvezetője, főzőmester.

Az idén 8. éves fennállását ünneplő Agárdi Pálinkafőzde zöldmezős beruházás keretében felépített főzde a legkorszerűbb erjesztő-lepárló technológiát vezette be, átalakította az alapanyag vásárlási szokásokat, az elkészített pálinkákat addig nem használt kiszerelésben és stílusban hozta forgalomba.

-Az Agárdi Pálinkafőzde üdvözli a kormányzat azon szándékát, mely határozottan támogatni kívánja a helyi készítésű élelmiszerek előállítását és piacra jutását, ezen belül is a magánfőzés engedélyezését. A főzde fontos küldetésének tartja a pálinkafőzési és pálinkafogyasztási kultúra színvonalának emelését, az új szabályozással létrejövő magánfőzők részére is a szakmai segítségnyújtást, tudásuk, technológiai lehetőségeik továbbfejlesztését. Ennek érdekében Üstöcske néven 2011. januárjától kurzusokat indít, ahol a magánfőzők részére az erjesztéssel és a lepárlással kapcsolatos alapismereteket adja át, ezzel is hozzájárulva a tartalmas, egészséges, jó ízű párlatok készítéséhez - mondta Vértes Tibor az Agárdi Pálinkafőzde Kft. ügyvezetője, főzőmester.

Az idén 8. éves fennállását ünneplő Agárdi Pálinkafőzde zöldmezős beruházás keretében felépített főzde a legkorszerűbb erjesztő-lepárló technológiát vezette be, átalakította az alapanyag vásárlási szokásokat, az elkészített pálinkákat addig nem használt kiszerelésben és stílusban hozta forgalomba.

Az idén 8. éves fennállását ünneplő Agárdi Pálinkafőzde zöldmezős beruházás keretében felépített főzde a legkorszerűbb erjesztő-lepárló technológiát vezette be, átalakította az alapanyag vásárlási szokásokat, az elkészített pálinkákat addig nem használt kiszerelésben és stílusban hozta forgalomba.

Az idén 8. éves fennállását ünneplő Agárdi Pálinkafőzde zöldmezős beruházás keretében felépített főzde a legkorszerűbb erjesztő-lepárló technológiát vezette be, átalakította az alapanyag vásárlási szokásokat, az elkészített pálinkákat addig nem használt kiszerelésben és stílusban hozta forgalomba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!