Gazdaság

2014.07.21. 11:14

Lefejezték az agrárkamarát

Székesfehérvár - A feol.hu kormányzati körökből származó információja szerint hétfő reggel elbocsátották a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főigazgatóját, dr. Zöldréti Attilát és a tagnyilvántartási igazgatót, dr. Badinszky Pétert.

Zsigó Ferenc

18:20 A vezetők menesztésével kapcsolatban érdeklődésünkre az alábbi közleményt adta ki 17 óra 40-kor a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kommunikációs csoportja: "2014. július 21-én Dr. Zöldréti Attila, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főigazgatója munkaviszonyának megszüntetését kérte Győrffy Balázstól, a köztestület elnökétől. Dr. Badinszky Péter tag- és partnernyilvántartási igazgató munkaviszonya közös megegyezéssel megszűnt. A két kiváló szakember munkájával meghatározó mértékben hozzájárult a Kamara elmúlt időszakban elért eredményeihez." A kamara honlapján is megjelent a közlemény, de hiába kérdeztünk rá a távozások okára, a kommunikációs csoport vezetője, dr. Konrád Szilárd közölte, ennyi és nem több, amit meg kívánnak osztani a közvéleménnyel. Nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni, hogy a személyi változásoknak van-e köze ama bizonyos levelekhez.

13:11 A feol.hu információi szerint a vezetőknek állítólag azért kellett távozniuk, mert több ezer levél ment ki hibásan a tagnyilvántartásról, tagdíjról és a bevallásról. Mások mellett az agrárminiszter Fazekas Sándor is kapott ilyen levelet. Kerestük a hír kapcsán a kamara marketing- és kommunikációs igazgatóját, Fekete Zsanettet, aki információnk kapcsán későbbre ígért tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!