Gazdaság

2011.02.10. 15:19

Közösen tervezik

Székesfehérvár - A város költségvetéséről és a munkaügyi központ foglalkoztatás-bővítési támogatásáról tartanak fórumot jövő csütörtökön a Gazdaság Házában.

Klecska Ernő

A február 17-én, csütörtökön 15 órai kezdettel meghirdetett vállalkozói fórumon Székesfehérvár költségvetését és az azzal összefüggő intézkedések tervezetét Cser-Palkovics András polgármester ismerteti. A munkaügyi központ foglalkoztatás-bővítési és munkahely-megőrzési támogatásához kapcsolódó aktuális információkról Pákozdi Szabolcs, a  Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója tájékoztat.  Mindkét program moderátora  Radetzky Jenő, a  Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke lesz. A fórumra székesfehérvári székhelyű vállalkozókat és gazdasági társaságok vezetőit várják. A programon való részvétel térítésmentes, de feltétel a 15-éig történő előzetes, írásos jelentkezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!