Gazdaság

2009.05.21. 02:28

Innováció, verseny és tudás

FMH-információ - Innovációs együttműködési megállapodást írt alá tegnap a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Dunaújvárosi Főiskola, a Kodolányi János Főiskola, a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kara, a Pannon Egyetem és a Széchenyi István Egyetem.

Fejér Megyei Hírlap

A Gazdaság Házában lezajlott konferencián Radetzky Jenő, az FMKIK elnöke bejelentette: a Kreativitás és innováció európai éve című pályázat keretében a kamara pályázatot nyújtott be annak érdekében, hogy az innovációt méltó szintre emelje, és - a gazdasági önkormányzatnál működő Enterpris Europa Network iroda révén - egyfajta hídszerepet betöltve összekösse a gazdasági szereplőket az oktatási, kutatási szférában dolgozókkal. A rendezvényen a kereskedelmi és iparkamara vezetése bejelentette: kiírták a Fejér megyei és Közép-dunántúli Regionális Minőségi Díj 2009 pályázatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!