Ingatlanbazár

2021.07.17. 11:30

Hófehér vonalak türkizzel meg-megbolondítva Székesfehérvár-Királykúton!

Elegáns, modern, legfelső szinti lakásra bukkantunk az ingatlanbazar.hu megyei kínálatában. A gyerekbarát, tágas, 126 nm-es otthon világos tereiben többek között a közelmúltban egyre nagyobb népszerűségre szert tevő, fehér-türkiz szín kombináció jó példája is megismerhető!

Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár

“Pár éve épült ez az egyedi társasház a Királykút városrészben, melynek legkülönlegesebb lakása a felső szinten lévő amerikai konyhás nappalis, 3 hálószobás otthon, hatalmas több helyiségből elérhető erkéllyel. Ezt a lakást annak javaslom, aki két gyerekszobával, egy hálószobával és nappali-konyha-étkezővel rendelkező élhető lakást keres a belváros közelében. [...]

Fotó: Ingatlanbazár

A belső elrendezése nagyon átgondolt. A hálószobák egyike sem szomszédos a másikkal. Így biztos nem zavarja senki a másikat, amikor nyugalomra vágyik. A hatalmas nappali az étkezővel és a konyhával igazi társasági központ. Főleg, hogy a kiemelkedő méretű erkély innen is elérhető, nem csak az előszobából és az egyik hálószobából.

Fotó: Ingatlanbazár
Fotó: Ingatlanbazár

Az ablakok szinte mindenhol a padlóig érnek ezért a lakás szinte fürdik a fényben. A fürdőszoba a hatalmas kádon kívül még egy zuhannyal is rendelkezik. A mosógép pedig egy külön helyiségben található, ami egyben egy külön WC-t is jelent, önálló mosdóval. [...]”

Fotó: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!