Frissen Fejérből

2021.08.14. 11:30

Eladó egy szuper barátságos otthon, Börgöndpusztán!

Nem tudnánk pontosan megmondani miért, de egészen hívogató, a most következő, 84 millióért kínált ingatlan. Persze van egy tippünk. A kiváló, profi fotók és effektek mellett az átlag néző nem tud szó- és kattintás nélkül elmenni. Mindez persze nem von le a tágas, családi ház értékéből sem. Pusztán egy jó tipp, ingatlant értékesítők részére!

Ingatlanbazár

Fotó: Homestage.hu

“Eladásra kínálunk Önnek egy lehetőségekkel teli ingatlant SZÉKESFEHÉRVÁR KÖZVETLEN VONZÁSKÖRZETÉBEN.. A 2001-BEN ÉPÜLT 166 NM-ES HASZNOS LAKÓTÉRREL rendelkező ház jó állapotú, Porotherm 38-as tégla falazatú masszív épület, emiatt jó alapot nyújt álmai megvalósítására. Az ingatlan egyedi belső kialakítással, átgondolt tervezés alapján épült. [...]

Fotó: Homestage.hu

Az 1518 nm-es kertben található,a fő háztól 30 m-re, egy 70%-os készültségi szinten lévő második épület, amely szintén Porotherm 38-as falazatú. A 100 nm alapterületű házban helyet kapott:nappali, vendégszoba, konyha, wc, fürdőszoba, szauna. A pince 60nm,a kert végében fatárolóval (15 nm) biztosíthatja,akár 2 GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉT-EGYMÁS ZAVARÁSA NÉLKÜL. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!