Frissen Fejérből

2021.10.16. 15:30

Eladó egy különleges alaprajzú tordasi ház a 90-es évekből

Az 1992-ben épült otthon bizonyos formáiban magán hordozza az időszak jegyeit. Persze a tulajdonosok tartották a lépést az idő múlásával, így az eladó, 293 nm-es ingatlanban szó sincs retro életérzésről. De erről ön is meggyőződhet! Sok-sok fotó egy 80 milliós házról, egyenesen Tordasról!

ingatlanbazár.hu

Fotó: Ingatlanbazár

“Exkluzív kényelem Tordason Tordason, 800 m2-es panorámás, összközműves telekre, 1992-ben épült, négyszintes, prémium kivitelezésű, nappali négyszobás, 293 m2 hasznos lakóterű,(bruttó 340 m2), családi ház, három autó befogadására alkalmas garázzsal eladó.

Fotó: Ingatlanbazár

Nemrégen napelemek telepítése történt (9kw), mely áramtermelése fedezi az áramfogyasztást és a tető új kanadai zsindely héjalást kapott. Az ingatlan pinceszintje alkalmas lehet iroda, üzlet, szépségszalon, kondi terem, vagy akár egy külön lakás kialakítására is, így befektetésnek is kiváló. A tágas helyiségeken kívül egy zuhanyzó egy mellékhelyiség és egy szauna is található itt. A második szinten egy hatalmas nappali, egy tágas étkező, egy konyha és egy mellékhelyiség található. A következő szinten helyezkedik el a három hálószoba, két gardróbbal, egy hatalmas fürdőszoba, és egy dolgozó. A legfelső szint, a tetőtér egy légtérből áll, de itt is kialakíthatók további szobák. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!