Frissen Fejérből

2021.07.03. 11:30

A hét ingatlana: egy újabb eladó sukorói villa, ezúttal a visszafogottság jegyében

Nemrég bemutattunk egy hatalmas, 599 millió forintért kínált, sukorói luxus ingatlant. Jöjjön most egy újabb, extravagáns otthon a településről! Nádtető, wellness részleg, szokatlan alaprajzú, izgalmas terek és persze sok-sok fotó!

Ingatlanbazár

Fotó: ingatlanbazár.hu

“Sukoró, kiemelt belterületén, csendes festői környezetben, csodálatos panorámával bíró, 2956 m2 dupla telken lévő egyedi Családi ház és külön épületben egy konditerem és wellness rész eladó, teljes berendezéssel.

Fotó: ingatlanbazár

A ház 180 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 265 m2-es), nádtetős, tetőtér beépítéses, egyedi stílusban megépített, ideális fekvésű és elosztású, amerikai konyhás nappali két szobás, a wellness-konditerem épülete, 85 m2 hasznos terű, (bruttó 120 m2-es), a telek gyönyörűen parkosított, kerti tó, szaletli található rajta, automata öntözőrendszerrel kiépített.

Fotó: ingatlanbazár

A házat az udvaron keresztül, fedett bejáratról lehet megközelíteni, a földszinten található, egy méretes nappali, az étkező, a konyha, az előszoba, a fürdőszoba-mellékhelyiség, a háztartási helyiség és egy garázs. A tetőtérben egy fürdőszoba-mellékhelyiség és két külön bejáratú hálószoba található, amelyekből csodálatos panoráma nyílik.

Fotó: ingatlanbazár

A másik házba egy fedett teraszról lépünk az előtérbe, innen egy kézmosós mellékhelyiség, egy extrán berendezett konditerem és egy szaunával, zuhanyzóval, jacuzzival felszerelt wellness rész nyílik. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!