Ingatlanbazár

2021.05.15. 11:30

A hét ingatlana: sukorói luxusvilla, közel sem “temetői” hangulattal!

A Velencei-tó északi oldalán fekvő Sukoró festői dombvidékén, a Temető utcában bukkantunk rá a most következő, lélegzetelállító, eladó ingatlanra! Gigantikus méret, 599 milliós vételár, és persze luxus, felsőfokon! Nézzen be velünk a megye egyik legdrágább, eladó otthonába!

feol.hu

Fotó: ingatlanbazár.hu

“[...] Csendes, forgalommentes, zöldövezeti mellékutcában, a 3000 hektáros Lovasberényi véderdő közvetlen szomszédságában eladó, egy közel 12 000 nm-es, 5 helyrajzi számon bejegyzett összközműves telkeken fekvő, két épületszárnyra tagolt, összesen 1450 nm lakóterülettel + 175 nm-es wellness teremmel és az ahhoz kapcsolódó 62 nm-es napozóterasszal, áramoltatós úszómedencével, gőzkabinnal, szaunákkal és az ehhez kapcsolódó kiszolgáló helyiségekkel, örökpanorámás 200 nm-es és 154 nm-es térkövezett teraszokkal, présházzal, pincékkel és melléképületekkel, valamint két szalon jellegű kandallós márvány burkolatú végtelenül elegáns nappalival + 8 fürdőszobával is felszerelt kétágyas önálló vendégszobával, 4 apartmannal, valamint személyzeti szobákkal és étteremmel is rendelkező, a 90-es évek elején, rendkívül igényes és egyedi technológiával épült dupla gázkazán-fűtéses, igazán hangulatos és egyedi stílusú, jó állapotú, tehermentes, villaépület és borospince, amely exkluzív és különleges kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmas kastélyszállónak, wellness hotelnek, privát klinikának, de akár magántulajdonú családi birtoknak és különféle vállalkozások számára egyaránt. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!