Frissen Fejérből

2021.10.24. 11:30

A hét ingatlana: élet egy tágas tetőtérben, Dunaújvárosban

Igazi gyöngyszemre bukkantunk a megyei lakáspiacon. A ragyogó otthon 134 négyzetméterével sok embernek helyet tud biztosítani. Sőt, akár fel- és megosztható verzióban is működhet, mint befektetés. Lássuk a hét eladó szépségét!

Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár

“Nagyszerű adottságú, tágas, világos, tetőtéri otthon, főként családosoknak, vagy befektetőknek. Jó a kilátás, így nem kell aggódni, hogy csak a négy fal veszi körül. A gyerekes családoknak előnyös mert jó ellátottságú és szép a környék. Sok a park és játszótér, egy ugrásra van a kulturáltan kialakított völgy. A közelben óvoda, bölcsőde és iskola.

Fotó: Ingatlanbazár

A lakás ideális elrendezése sem utolsó szempont. Tágas terek, sok helység. 4 háló, amerikai konyhás nagy nappali, 2 fürdő, 2 wc, gardrób, egy dolgozószoba és egy zárt terasz, valamint nagy pince is tartozik hozzá. A befektetőknek nem csak a sok helység, hanem azoknak az ideális elrendezése is visszatéríti a befektetett pénzt, a bérlők pedig élvezhetik a különválasztott helyiségeket és a lakás más különlegességeit. Nem elhanyagolható előny az egyedi fűtés sem. 6 éve lett új tető és szigetelés, két éve pedig a nyítászárókat cserélték ki. Légkondis és a konyha is teljesen felszerelt, mosogatógép, beépített vízszűrő is tartozik hozzá. Irányára 35 MFt [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!